Недељко Ашанин

Шихан

Име / Презиме: Недељко Ашанин


Локација: Крагуевац, Србија


Телефон: +381641862523


E-mail: nedeljkoasanin13@gmail.com


Националност: Српска


Дата на раѓање: 29/10/1972


Пол: Машки

Јазици : Српски и англиски


Професија: Инструктор по боречки вештини


Искуство: Трнирано боречки вештини над 30 години


Едукација и тренинг: Од детство - карате, теквондо,кунг-фу, џу-џицу. Последите 26 години - Нинџицу


Квалификации: SШихан нинџицу, основач и управител на интернационалната организација Буџинкан ТОРИ